In Memoriam

Zoë IM
Overleden
4 juli 2024

Zoë

Zoë is over de regenboog naar de hondenhemel bij Chula en Fredje. Je was al een tijdje ziek maar vandaag ging het niet meer. Je was op. Wat was jij een hele hele lieve galgo. Mijn maatje in alles. Je begreep me zo goed. Een beetje speciaal, want je was de eerste jaren van iedereen bang. Maar meer en meer kwam je los en ging je ook bij mensen die je niet kende. De kindjes zullen je ook missen, je was hun grote vriend. Je kwam genoeg aandacht vragen en je kon zo mooi liggen kijken naar mij. Wat ga ik je missen.

Het ga je goed Zoë en doe iedereen de groeten daar.

Fam. Verstraeten Caroline

IM Rosita
Overleden
29 mei 2024

Rosita

Fam. Boone - Kiekens

Atlanta IM
Overleden
27 mei 2024

Atlanta

Fam. Verdaet Angele

Vela IM
Overleden
17 mei 2024

Vela

Lieve brave Vela, je tijd bij ons was veel te kort maar God wat hebben we je lief... Je was zo uniek, mijn kleine (grote) meisje. Ik (we) missen je enorm, je plaats blijft voor altijd bij ons, zoveel gedeelde liefde.

Bedankt heel bijzondere Vela om ons zoveel liefde te geven. 

Fam.Maryke Van Gelder

Lima
Overleden
16 mei 2024

Lima

Fam.Bogaerts M

Lily
Overleden
11 mei 2024

Lily

Fam . Van Vlierberghe

Fiero
Overleden
3 mei 2024

Fiero

Fam. Lea & Jos Denis

Morena
Overleden
24 april 2024

Morena

Lieve Morena ,

Met veel pijn in ons hart hebben we je je vleugeltjes aan moeten laten trekken. Dankjewel lief meisje voor al die mooie jaren dat we jou hebben mogen verwennen, knuffelen , kussen… we missen je enorm… tot ooit lieve schat. Dan wandelen we terug allemaal samen. Geef je zusjes daarboven een dikke knuffel van ons❤️

Je baasjes Xavier en Myriam 

Morena geboren op 2 januari 2009 en haar vleugeltjes aangetrokken op 24 april 2024.

Viktor IM
Overleden
19 april 2024

Viktor

Lieve Viktor,

Jouw zachte karakter, jouw aanhankelijkheid, jouw inzet om ons te plezieren maken je “ the best ever”. Dat warme plekje in ons hart is voor altijd voor jou.

Chris en Diane

Mariposa
Overleden
27 maart 2024

Mariposa

Fam. Van Hecke - Van De Veire

Roy IM
Overleden
21 maart 2024

Roy

Mevr. Vermeire Nadine

Zita IM
Overleden
18 maart 2024

Zita

Ons klein bieken zoals ik ze veel noemde want ze was de kleinste toen ze werd opgehaald. Ook al kende ze me niet, ze is van de eerste minuut 5 maanden lang tegen mij op de zetel komen liggen om mij te steunen tijdens mijn revalidatie. De 7 leuke jaren in haar gouden mandje heeft ze met volle teugen genoten en heeft ze ons laten meegenieten. Een pracht en een zacht dier met een gouden hart. 

Bedankt bieken voor al deze mooie jaren.

Je baasje, kinderen en kleinkinderen Gijs en Daan.

Tana
Overleden
1 maart 2024

Tana

Bijna 9 jaar geleden contacteerden wij jullie... We wouden namelijk informatie over een galgotje... Al snel kregen we telefoon van Marie Thérèse, met alle uitleg de we zochten én een uitnodiging om eens te komen kijken op een wandeling, wat we ook deden. Dát was het moment dat we verkocht waren.... 

Stefan koos, volgens zijn buikgevoel, ons hondje... Het werd Tana... Bijna 9 jaar mochten we haar bij ons hebben. Níks was haar te lastig, intussen twee babytjes erbij... Tana bleef altijd lief, betrokken en betrouwbaar. Ze was zo snel content en dankbaar... We hadden prachtige jaren samen met haar! De laatste maanden veranderde haar gedrag, werd ze onrustiger, blafte ze steeds meer, incontinentie, spiertjes in de achterpoten die haar soms in de steek lieten... 

De oude dag had zich aangekondigd (+-14jaar)... Maar nog steeds sloeg ze zich erdoor, vrolijk met een streepje zon op haar snuit en totaal niet geïnteresseerd in de achtertuin wanneer het regende. Deze morgen kreeg ze een hersen attack. Ze viel om, kon niet meer staan of haar hoofd recht houden, haar oogjes schoten alle kanten op... 

Hartverscheurend waar je dan tegenaan kijkt... je weet het wel... Maar toch... Ze is er nu niet meer, tenminste niet hier... Zachtjes ging ze van ons heen.  Haar mandje is leeg net als onze hartjes en ons gezinnetje blijft verdrietig achter, doch dankbaar dat Tana er deel van kon uitmaken. Want lieve mensen... Ik bevestig het, ze was élke moeite van jullie meer dan waard!

Ze was de parel uit jullie prachtige collectie... Onze lieve Tana.

Lieve groetjes

Stefan en Katleen - Eerdekens - Van Damme

Estrella
Overleden
21 februari 2024

Estrella

Mijn lieve Strelleke.

Je bent 15 jaar mogen worden, waarvan 8 mooie jaren bij ons.

Maar we missen je !!!

Hilda De Jongh

Cloe
Overleden
18 februari 2024

Cloé

Mogen deze paar kostbare momenten je vergezellen..., tot ziens, onze lieve Cloé.

 

Fam. Bataille V.

Eleonora
Overleden
5 februari 2024

Eleonora

Fam. Horlez Freddy & Gieslinde

Riva ( Tatiana )
Overleden
31 januari 2024

Riva

Riva: je bereikte de ongelofelijke leeftijd van 17,3 jaar!

Onze schaduw vol liefde voor altijd, we zullen je warme liefde nooit vergeten! 

Mireille en het hele team, ze heeft een gouden mandje gehad hier, dankzij jullie! Dankjewel!

Andy Van den Berghe en Johan De Smet! 

Rubia IM
Overleden
18 januari 2024

Rubia

Je kwam op 8 jarige leeftijd als herplaatser bij ons. e werd onmiddellijk aanvaard door uw twee zussen Fleur en Fiona. Deze zijn ondertussen ook al over de regenboog. Je was een voorbeeldhond, altijd tevreden en rustig. Je kon wandelen als de beste, maar helaas was dit de laatste tijd moeilijker.

Je laat nu nog Babette, Bonito en Louiseke achter. Het gaat je goed hierboven en een likje aan uw zussen.

Familie Beirnaert- Ongena

Carlos IM
Overleden
5 januari 2024

Carlos

Fam. Depuydt - Rosseel 

Sky
Overleden
4 januari 2024

Sky

Fam Struver

Toya IM
Overleden
28 december 2023

Toya

Toya liefste, op 16 januari 2021 vervoegde je tot ons groot geluk onze familie. Onmiddellijk had je onze harten veroverd. Je was de ideale hond, zo lief met iedereen onze poes inbegrepen die je grote vriend werd. Spijtig genoeg duurde ons geluk niet lang want op 28 december 2023 moesten we je laten gaan, we konden je niet langer laten lijden . 

Je hebt 3 jaar onze harten gevuld . Iedere dag denken we aan jou , speciaal s’morgens als onze poes haar stukje Maredsous komt halen waar jij ook zo van hield. Toya we missen je enorm.  Je zal voor altijd in onze harten zijn.

Fam Crucifix.

Porthos
Overleden
27 december 2023

Porthos

 ‘Porthos’, ik weet: ik zal nooit nog zo’n compagnon in mijn leven tegen komen…

 Some people

will never understand

how much someone can love a dog

But it’s okay!

THE DOG KNOWS!

Fam. Brummans

Charlie
Overleden
23 december 2023

Charlie

Charlie Hebdo

Geboren 4/01/2012 - Casa Belgica 7/01/2015 - Mollenhoeve 9/05/2015

Met liefde omringd thuis over de regenboogbrug gegaan 23/12/2023

Charlie was een herplaatserke.

Charlie bracht Cézaar vertrouwen .

Charlie was mijn vaste partner op huisbezoeken.

Charlie was heel gastvrij naar opvangertjes toe en nieuwe huisgenoten.

Charlie was één van onze boys.

 

Sonja en Dirk,  Mollenhoeve

Jamie - Lulabelle - Kiss - Catharina - Gaston - Sofie - Rambo - Eros

Jack
Overleden
18 december 2023

Jack

Jack, grote witte vriendelijke zachtaardige reus , mooie man, vergeten doen we jou nooit.

Pat & Frank

Luna
Overleden
12 december 2023

Luna

Gisteren hebben wij onverwacht ons Luna moeten laten inslapen, het gemis en verdriet is enorm. We koesteren de 10 mooie  jaren dat ze bij ons was. Ze is nu samen bij haar zus Nina.

Familie  Goossens  Mertens  en Perla

Nerea
Overleden
1 december 2023

Nerea

Nerea, 03/04/2011 - 12/01/2023 waarvan 7 jaar adoptie .
Aan jou Mijn Diva, mijn vriendin, mijn partner ;

Een geweldig hoofdstuk is afgesloten onder een koude winterse hemel , met enkele sneeuwvlokken  maar je grote hart houdt ons warm , zelfs al …. missen we je vreselijk ! Je had en hebt veel bijnamen omdat een hond als jij , niet mag vergeten worden !

Laat ons niet vergeten dat je een koppige ezel was met een eigen willetje, die nooit wilde opgeven wat er ook mocht gebeuren en dit van het begin tot het einde... Voor jou , mijn dochter , mijn dubbelgangster, weet dat ik jou lief had en dat ik altijd van jou zal blijven houden. Nu is de tijd voor jou aangebroken om te rusten  en om af te spreken met je metgezellen  Jij blijft gebeiteld in mijn hart. Weet dat ik je nooit zal vergeten .

Rust in vrede.

Je bazin die vreselijk van je houdt. 

Ah la la , jij Nene of“ Nereüm pluimekopje”, zoals ik je pleegde te noemen en die mij kende onder de naam van Pépé Cédric. In de loop van de schaarse jaren die ik jou heb gekend (te schaars zelfs ) , raakte ik extreem aan je gehecht en beschouwde ik je als mijn hond . Je plaagde mij met alle middelen mogelijk net zoals jij dat zo goed kon! Weet dat elke wandeling , elk moment dat we met ons tweetjes en drietjes doorbrachten, door mij niet vergeten zal worden, nooit zelfs! Geniet van die grootse weide , zonder pijn noch handicap, om je te ontspannen en te stoeien met je oude metgezellen .

Je tweede baasje, opa Cédric. 

Farah
Overleden
27 november 2023

Farah

Ik wil jullie met grote droefheid laten weten dat mijn wittie witje " Farah"  maandag 27 november, in mijn armen, om 15,15 u haar vleugeltjes heeft aangetrokken en over de regenboogbrug is gegaan. Haar hartje en longen konden het niet meer aan en ze hebben op de laatste X-Ray een grote tumor gevonden, die er 4 weken geleden nog niet zat (of te zien was) bij de eerste tekenen van haar hartfalen.... . Het was een kwestie van dagen dat ze geen adem meer zou kunnen halen omdat de tumor zo snel groeit,  en dat kan ik haar niet aandoen.  Ik ben er kapot van. Ik kan niet stoppen met wenen. 

Ik hoop dat haar zussen, broer Zeno en Ronny haar daarboven goed ontvangen en opvangen. Het ga je goed lieve schat daarboven en ooit zien we elkaar weer met al je zussen, broers en familie  .

Dat zij hier haar veilige haven heeft mogen hebben, mijn klein bang witteke.

Ik mis haar verschrikkelijk .

 Angèle,Atlanta, Farah, Eniya en Arizona

Astra
Overleden
8 november 2023

Astra

Fam Boone

Kitana
Overleden
28 oktober 2023

Kitana

Het afscheid is definitief maar de herinnering is onuitwisbaar...

Lieve Kitana, net geen 14 jaar is nu weer samen met haar zusje Lacey.

Wat ga ik deze mooie lieverd missen...

 Regine en Kirsten

Amira
Overleden
27 oktober 2023

Amira

Tot onze grote spijt, moet ik u melden dat wij gisteren het aller moeilijkste besluit voor een hondenbaasje moesten nemen om Amira te laten inslapen bij Mark Van Herck onze dierenarts. Amira is nu in Doggie heaven waar zij al onze andere hondjes weer kan ontmoeten. Zij was 14 jaar geworden op 9 Juni, dit jaar en we sturen een fotootje bij van haar verjaardag.  Zij sukkelde al een tijdje met haar gezondheid, maar alles was goed onder controle. Enkele dagen was zij al bijzonder stilletjes, maar  zij at en dronk goed en ging nog steeds goed de tuin in, maar plots vanaf gisteren ging het ineens heel snel achteruit.  Zij is twaalf jaar lang onze trouwe compagnon geweest en we gaan haar vreselijk missen, net zoals onze andere Galgo Thalya, die ook al 13 jaar is van 13 mei, 2023, haar ook nu al mist,

 Met vriendelijke groeten,

 Marysia Stec

Marc & Sacha Bertels–Stec & Thalya

Maya
Overleden
25 oktober 2023

Maya

Vandaag 25 oktober 2023 is ons Maya overleden. Ze is  10 jaar geworden, wat vroeg maar helaas. Na een nacht vol stuiptrekkingen en pijn is ze deze morgen van haar lijden verlost.

Fam.Steurs Renilda

Felientje
Overleden
25 oktober 2023

Felientje

We hebben ons Félientje vandaag moeten laten inslapen, ze was 13 jaar en helemaal op. Al meer dan een jaar kreeg ze medicatie voor haar hartritmestoornissen en water op haar longen. Ondertussen stapte ze steeds moeilijker en de laatste weken zakte ze helemaal door haar achterpoten.
De laatste dagen gingen haar nieren ook sterk achteruit en liet ze pipi en kaka lopen. We hebben van ons hart dus een steen moeten maken... Ze was onze eerste galgo en heeft 7 mooie jaren bij ons mogen doorbrengen. Dankzij haar prachtige karakter hebben we de liefde voor windhonden mogen leren kennen en zijn Emma en Felix er mogen bijkomen.
 
We gaan haar vreselijk missen....

Groetjes,
Katia, Rudi, Emma en Felix

Chus
Overleden
21 oktober 2023

Chus

Fam. Leclercq L

Riana
Overleden
3 oktober 2023

Riana

Fam. Ladang Marcel

Rubia
Overleden
29 september 2023

Rubia

Fam. De Pourck

Queen
Overleden
27 september 2023

Queen

Gisteren 27 oktober is onze dierbare Queen van ons heengegaan, de laatste jaren had ze wat last van een hart werkende hart. Zij is al van af het begin een bazige teefje geweest het was een heel slimme hond, zorgde voor haar roedel.  Ze kwam ons altijd 's nachts halen uit bed als er wat was beneden in huis. Als er een andere hond naar buiten wouw om een boodschap te doen. We zullen haar heel erg gaan missen, maar zo is het leven nu een maal. We hebben nog het gelukt dat we nog drie lieve galgo ś in ons midden hebben.  Queen je zit in ons hart voor altijd.

Ton & Jenny lemmens,  Maastricht. 

Sugar
Overleden
26 september 2023

Sugar

Fam. Vander Eeckt

Nala
Overleden
14 september 2023

Nala

Fam. Staelens

Milan IM
Overleden
12 september 2023

Milan

Na kort erg ziek zijn, heb ik Milan op 12 september moeten laten gaan. 

Ik mis hem zo, vijf jaar een brok liefde in huis. Op 24 november 2018 kwam hij thuis.

Hij was 24 juni elf jaar geworden. 

We waren altijd samen.

Het was kort...maar ik weet zeker dat hij heel gelukkig was.

Met veel bittere tranen, voor altijd in mijn hart...

Met veel dank en lieve groetjes,

Diana. 

Raisa
Overleden
31 augustus 2023

Raisa

Raisa, Geboren op 1 februari 2009 Geadopteerd op 22 januari 2011 Overleden op 31 augustus 2023 .

Dirk noemde jou chocolade, wij vonden jou kaneel. De dierenarts was overtuigd dat jij een mooie mand bij ons zou vinden. Je was een knuffelbeest, een schoothond, een levensvechtertje. Meegaan in de camper was je lang leven, in de zomer een koelmatje, in de winter een slaapzakje. Je vond je grote liefde bij onze Poolse windhond Alvaro, helaas heeft hij jou te vroeg verlaten, maar jullie zullen elkaar terugzien over de regenboogbrug in die eeuwige groene velden waar jullie samen kunnen rennen naar hartenlust. Een fijnproever, een moeilijke eter, maar spaghetti ging er altijd in. Iedereen’s vriend, maar papa’s grootste vriend. Die éénpersoonszetel had jou voorkeur, je zeurde tot de andere honden opstapten en jij jou kon neer vlijen in het dekentje op de zetel. Je hebt ons zovele jaren plezier en liefde bezorgd, goede en kwade momenten gekend maar overal zijn we er samen voor gegaan. Nu stond het lijden in jou ogen, en dat wilden we jou niet langer meer aandoen, Rust zacht Raisa, jou vergeten doen we nooit dat stukje van jou blijft in ons hart.

Fam. Antheunis

Zimba
Overleden
21 augustus 2023

Zimba

Onze lieve Zimba is van ons heengegaan op maandag 21 Augustus ‘23. In de vroege namiddag , totaal onverwacht is hij in zijn donut ingeslapen …waarschijnlijk hart stilstand. We hebben hem 6 jaar mogen liefhebben …en de mooiste jaren van zijn leven gegeven.  Dit is voor ons een troost ,  zijn assen zullen  voor altijd  een speciaal plekje  behouden.

Hilde Meurs en Johan Van Dyck

Amaury
Overleden
14 augustus 2023

Amaury

Op 09/07/2011 adopteerden wij via GINB een prachtige windhond met de naam White, hij was toen net twee geworden en hij werd al snel mijn beste vriend. Hij kreeg een nieuwe naam, Amaury, een gouden mand(je) en twee Newfoundlander-vriendjes. Amaury was een droomhond, hij leerde snel bij en kon overal mee naar toe. Hij stond te springen voor onze wandelingen en kon gelukzalig zuchten wanneer we op een regenachtige zondag de zetel niet uit kwamen.  Op 22 juni vierden we zijn 14e(!) verjaardag, op 14 augustus moest ik met pijn in het hart afscheid nemen. Ik ben dankbaar voor de 12 mooie jaren die ik kreeg met mijn geweldige vriend en dat is mede dankzij jullie.

Phoebe Gordts

Rosi
Overleden
12 augustus 2023

Rosi

Dat je mij liet gaan want ik had zo een pijn. lk weet hoe moeilijk dat geweest moest zijn. Je kunt mij niet missen en hebt nu verdriet, maar je deed het juiste vergeet dat nou niet. Mijn leven op aarde is nu helaas voorbij, maar je deed het wel uit liefde voor mij. Dankjewel hiervoor ik rust nu zacht en vergeet nooit dat ik op je wacht.

Rosi 
 

Oona
Overleden
8 augustus 2023

Oona

Fam. Otten A.

Basiel
Overleden
3 augustus 2023

Basiel

Fam.Zwanckaert - Moens

Maldegem.

Fleurtje
Overleden
31 juli 2023

Fleurtje

Fam. Opdenakker - Gielen

Donna
Overleden
29 juli 2023

Donna

Op 29 juli 2023 is mijn allerliefste Donna ingeslapen. Zij was een herplaatsertje en was 6 jaar bij mij. Zij was 12 jaar oud. Door ernstige artrose in haar achterpootjes die het bewegen en stappen moeilijk maakte was zij al geruime tijd een "sofa hondje". Tot het die nacht écht niet meer ging en ze niet meer op haar pootjes kon staan. Wij hebben haar uit haar lijden verlost wat altijd een verschrikkelijke beslissing is. Afscheid moeten nemen went NOOIT!  Gelukkig is herplaatsertje Nuria nog hier om mij te troosten. 

Met pijn in het hart, 

Ria De Smedt

Jules
Overleden
28 juli 2023

Jules

Fam. Hellemans Nensie & Sabine

Abel
Overleden
24 juli 2023

Abel

Fam. Daucet kevin

Amy
Overleden
21 juli 2023

Amy

Fam. Oger Herman

Camiel
Overleden
15 juli 2023

Camiel

Camiel  24/12/2004  -  15/07/2023    Mollenhoeve 7 april 2022 

Hij was zo gelukkig zo trouw hij straalde

Ons vreugdevol ventje

Sonja & Dirk 

Gemma
Overleden
5 juli 2023

Gemma

Fam. Kums - Claeys

Laika
Overleden
12 juni 2023

Laika

Ons Laika 24/02/2008  -12/06/2023 - adoptie 2012

Laika was de mascotte van  school “De Kastanjelaar “, Kindjes die het moeilijk hadden zijn hier dikwijls bij ons thuis geweest want wij wonen in de school als concierge. Laika heeft veel kindjes getroost in hun verdriet ,en velen van onze kindjes die bang waren van honden heeft Laika bekeerd met haar rustige lieftalligheid ,ze was ieders vriend. Onze windhondjes Laika en Noor  hebben al die jaren hier in onze school gewoond, ze kenden alle juffen en net zoals bij Noor zijn vandaag zowel juffen als de directrice komen afscheid nemen van ons meisje. Iedereen heeft het hier moeilijk van de poetsvrouw tot de leerkrachten en directie het is voor iedereen wennen. Geen windekindjes meer op de speelplaats,  mijn zwarte zwaan, wat was ze geliefd door iedereen ..

We gaan verhuizen naar de zee ,naar Bredene, en zelfs daar zal ze gemist worden … Ze had er al verschillende vriendjes , een mooie witte podenco vriendin en de hond van de buren .. Ze ging graag naar de spuikom wandelen , ze kende het daar ook al heel goed  Het zal leeg zijn in huis , ons verdriet is groot ,Laika was van dag één het perfecte hondje, ons eerste “Windekindje"..

Anny en Pol 

 

Aida
Overleden
31 mei 2023

Aida

Fam. Deltour - Vandenbroeck

Nona
Overleden
30 mei 2023

Nona

Fam. Stockman

Pupas
Overleden
28 mei 2023

Pupas

Wij hebben met pijn in ons hart gisteren 28/05/2023 afscheid moeten nemen van Pupas. Bedankt voor de fantastische jaren die we met hem mochten beleven.

Mvg Rinda en Jean

Emma
Overleden
26 mei 2023

Emma

In bijzijn met ons allerliefste Anne is ons Emma op de bank bij ons thuis heel vredig en sereen ingeslapen. Met haar hoofdje op mijn schoot. Ze liet het allemaal gebeuren. Ik denk dat ze er zelf ook vrede mee had. Het verdriet en pijn is enorm om haar verlies. Ze laat een grote leegte achter. Ze was zo lief en zacht en zooooooo mooi.

Fam Yvonne Schuurmans.

Happy
Overleden
25 mei 2023

Happy

Fam. Goeman - Van Melkebeke

Amelie
Overleden
22 mei 2023

Amelie

Met enorm veel spijt melden wij u dat we gisteren onze mooie Amelie hebben moeten laten inslapen. Ze is net geen 14 geworden en heeft ons meer dan 11 jaar gezelschap gehouden. Ze heeft alle vakjes van de perfecte hond aangevinkt. Het was een unieke ervaring om meer dan 11 jaar voor deze prachtige hond te hebben mogen zorgen. Nu is het tijd om te rouwen.

Fam. Straetmans-Berckmans Vera

Fredje
Overleden
22 mei 2023

Fredje

Fredje, wat was jij een lieve loebas. Gezien Zoë leed onder het verlies van Chula, en ze niets meer wou doen, waren wij van mening dat er een nieuwe galgo moest komen. Wij zagen je foto en je zat bij Christel van Hof Rosa Canina. Je was teruggebracht omdat jouw baas geen tijd meer had voor jou. Hij had een nieuwe vriendin??? Wat waren wij, en zeker Zoë gelukkig met jou. Je kwam binnen, keek rond, legde je in de zetel en je zag dat het goed was. Je voelde je meteen thuis en je was thuis. Je was bovendien een goed waker. Je was ook de lieveling van mijn man. En Zoë werd terug de frivole hond van vroeger. Als je aaikes wou liet je het wel merken. Je legde je poot op onze schoot tot wanneer je aandacht kreeg en de nodige aaikes. Het ga je goed en doe de groeten aan je baasje en de andere hondjes.

Caroline Verstraeten

Basiel
Overleden
8 mei 2023

Basiel

Fam. Prijs - Paepe

Jupiter
Overleden
21 april 2023

Jupiter

In Memoriam Jupiter (°2013-2023)

Op 21 april 2023 heb ik afscheid moeten nemen van onze lieve galgojongen “Juppie”. Hij was een herplaatsertje van 5 jaar oud en door mij geadopteerd in Sept. 2018. Sinds zijn leven in Spanje had hij een metalen plaat in zijn linker voorpootje omwille van een pootfractuur. Eenmaal in België moest het metaal verwijderd worden door een ernstige infectie. De breuk genas niet, een metalen plaat werd opnieuw ingebracht en gedurende vele jaren kon hij flink stappen en lopen. In April dit jaar kreeg hij opnieuw een infectie en werd het metaal na die vele jaren afgestoten met als resultaat heel veel pijn en een dikke gezwollen poot ook door erge artrose. In overleg met de DA was de enige mogelijkheid om hem te laten inslapen omdat geen enkele andere optie nog verbetering kon betekenen.  Hij was verder nog in goede gezondheid en daarom was het zo verschrikkelijk om die beslissing te moeten nemen.  Hij was nog maar 10 jaar oud. Wat mis ik die lieverd! Juppie, ren nu zonder pijn samen met jouw vriendjes daarboven, Mara, Tilia, Toby, Sol, Mira, en Piraatje.

Ria De Smedt

Babs
Overleden
14 april 2023

Babs

Fam. Verbruggen

Zsa - Zsa
Overleden
11 april 2023

Zsa - Zsa

Tot onze grote spijt en verdriet hebben we vandaag, 11/4/2023, afscheid moeten nemen van onze trouwe Zsa-Zsa die wij in mei 2011 nog bij jullie aan huis mochten ophalen. Ze is 13 jaar geworden en had iets aan haar lever gekregen en een heel zwak hartje. Het spijt ons heel erg want het was een heel trouwe, lieve en zachtaardige hond die wij heel hard zullen missen.

Ton en Han Wiggenraad

Timo
Overleden
9 april 2023

Timo

Fam. Verheyden

Duende
Overleden
8 april 2023

Duende

DUENDE geadopteerd toen hij 3 jaar oud was en als laatste in onze roedel er bij kwam, hij is en was altijd een speelse hond met speeltjes was hij altijd bezig. Hij kon het goed vinden met de andere honden in huis. Maar op 8 April slaat het  noodlot toe door een beklemming in zijn ruggengraat viel hij plotseling door zijn achter poten een verlamming waar door hij niet meer kon staan op eigen kracht. Daar hebben we een zware beslissing moeten nemen om hem te laten gaan. Na 7 mooie jaren van plezier en liefde hebben we afscheid van Duende gemomen en hem uit zijn lijden verlost. 

Ton en Jenny Lemmens,   Maastricht.

Mimo
Overleden
4 april 2023

Mimo

Met zeer veel verdriet melden we u het overlijden van Mimo, onze beste vriend van ons gezin. Hij werd geboren in Jan 2009 en overleed op 04 Apr 2023.

Bedankt dat je hem tot ons bracht, hij was een schat van een hond

Fam. Putteman

Maylo
Overleden
28 maart 2023

Maylo

Met spijt in mijn hart en veel verdriet heb ik jou mijn lieve Maylo moeten laten gaan , 9jaar mijn beste vriend altijd vrolijk en lief . Ik ga je hard missen .

Mevr Dupont Bea

Zora
Overleden
25 maart 2023

Zora

Lieve Zora, jij vulde ons hart met liefde en warmte. Rust nu maar goed, we missen je verschrikkelijk.♡ 

Familie Boudry 

Rina
Overleden
22 maart 2023

Rina

Fam.Swinnen S.

Amice
Overleden
14 maart 2023

Anice

Fam. Verdonck Kevin & Ronny

Ophelia
Overleden
9 maart 2023

Ophelia

Disastrous day, after a long battle, Ophelia left us to join the paradise of Greyhounds, our heart cries. Farewell sweet Ophélia.

Alain, Jackie, Shanna & Jad

Victor
Overleden
3 maart 2023

Victor

Fam. Paepe - Prijs

Pirata
Overleden
2 maart 2023

Pirata

Op2 maart 2023 is mijn senior herplaatsertje, mijn galgo jongen “Piraatje”, rustig ingeslapen. Hij kwam bij mij op 20 juli 2021 uit de regio West-Vlaanderen en was toen bijna 14 jaar oud. Piraatje was mijn liefste galgo ooit, heel lief voor mijn andere hondjes en ook voor diegenen die bij mij op bezoek kwamen of een weekendje kwamen logeren. Hij was de “opa” van mijn roedel.  Piraatje, ik heb jou heel graag gezien in de korte tijd die we samen mochten doorbrengen. Ik ga jouw lieve snoet heel erg missen! Voor altijd een warm plaatsje in mijn hart….

Ria De Smedt en de galgo vriendjes, Donna en Jupiter.

Astrid
Overleden
21 februari 2023

Astrid

Het is met groot verdriet dat we moeten melden dat ons Astridje is overleden op 21 februari 2023. Ze had kanker aan haar linker nier met uitzaaiingen in haar achterpoot, alles is zeer snel gegaan.  We hebben zeer veel verdriet. Ze was perfect. We missen haar enorm. Bedankt aan jullie om haar op onze weg te brengen.

Freddy Horlez en Gieslinde Schampheleer

Indio
Overleden
14 februari 2023

Indio

Fam. Van Genk C.

Shakira
Overleden
7 februari 2023

Shakira

Het leven is heel leeg nu, nu jij er niet bent.
Ik mis je zo.

Marie Thérèse Wybo

Cezaar
Overleden
30 januari 2023

Cezaar

Fam. Florus - De keersmaeker.

Kasper
Overleden
16 januari 2023

Kasper

Onze Kasper is maandag om 18 uur zachtjes vertrokken, onze lieve grote zachte beer was zoo moe van te vechten tegen deze verdomde  longtumoren dat hij te kennen gaf dat het voor hem genoeg geweest was.

Fam Matton - Bouquet 

Paco
Overleden
9 januari 2023

Paco

Fam. De Fauw K.

Jannah
Overleden
7 januari 2023

Jannah

Op 7 januari is Janah zachtjes vertrokken naar haar grote zus Coca. Toen ze 6 jaar geleden als een mager, angstig herplaatserke bij ons aankwam hadden we niet verwacht wat een lief, zacht, aanhankelijk hondje ze is geworden. Eindelijk veilig, eindelijk haar gouden mandje. Tot de laatste dag hebben we haar gekoesterd.

Lieve Janah, we missen je enorm.

Gerda en Raymond Buekenhout-Billen.

Titos
Overleden
5 januari 2023

Titos

Mijn lieve Titos .. Gisteren hebben we je laten inslapen omdat je hartje en lichaam het opgaven en je aangaf dat het genoeg geweest was… Lieve jongen, wat voelde ik me intens gelukkig toen je op het laatste moment nog je hoofdje op mijn knie legde…alsof je wou zeggen.. het is oké.. doe maar..! Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor je zotte kuren, gewoon voor je ‘zijn’.. Dag schat.. ik hou van je!!!

Lieve 

Thunder
Overleden
4 januari 2023

Thunder

♡ Voor altijd in ons hart. ♡ Zo lief, zo trouw, zo bijzonder. ♡ Gemist word je, maar vergeten word je nooit.

Bedankt voor die mooie 9 jaren dat je bij ons was. Het gaat je goed hierboven mijn vriend  " Thunder ".

Fam. Van Laer