Hoe steunen

Onze organisatie steunen? 

Door lid te worden van “Greyhounds in Nood Belgium”, Financiële steun, Materiële giften, een maandelijkse domiciliëring.

Meer info

Lidmaatschap van “Greyhounds in Nood Belgium”

Er zijn verschillende mogelijkheden :    

·       gewoon lid :           30,00 € - ( buitenland ) 65 € ( incl portkosten )

·       steunend lid :         65,00 € - ( buitenland ) 100 € ( incl portkosten )

·       erelid :                  125,00 € - ( buitenland ) 150 € ( incl portkosten )

Na storting van het door u gekozen lidmaatschapsbedrag op rekeningnummer BE71 2930 2190 4069  - GEBABEBB op naam van "Greyhounds in Nood Belgium" ontvangt u een lidkaart en driemaandelijks een magazine. 

Financiële steun

Via één of meerdere donaties of legaten ten voordele van "Greyhounds in Nood Belgium" op rekeningnummer BE71 2930 2190 4069 - GEBABEBB.

Materiële giften

Wij hebben een tekort aan farmaceutisch materiaal (kompressen, ontwormingsmiddel, desinfectatiemiddelen voor de wonden enz.). 

De kliniek in Spanje, de uitgebreide, niet bij wet verplichte, bloedtesten, de sterilisaties/castraties, chirurgische ingrepen en het aangepast transport zijn, naar onze normen, noodzakelijk om de galgo’s na een comfortabele reis in goede gezondheid ter adoptie aan te bieden. Uiteraard brengt dit gigantische kosten met zich mee.

Om deze te helpen dragen vragen we u om ons nog extra te steunen via het jaarlijkse lidmaatschap of maandelijkse gift want nog altijd worden er ieder jaar duizenden windhonden afgemaakt, mishandeld en verminkt en is onze hulp hoogstnoodzakelijk. Onze strijd tegen dit onrecht gaat onverminderd verder en daar hebben we uw hulp bij nodig.

Een maandelijkse domiciliëring heeft alleen voordelen voor u :

U hoeft er nooit meer zelf aan te denken om een gift te storten. Handig !

U spreidt uw steun over een aantal ( kleinere ) betalingen.

U behoudt alle controle : u kiest zelf het bedrag van uw gift, wijzigen en stopzetten wanneer u dat wenst.

Met uw trouwe steun kunnen we ons samen verder inzetten voor de Spaanse windhonden.

Het bedrag van uw gift.

Geef uw bank de opdracht om maandelijks of een doorlopende opdracht via PC banking  een zelf gekozen bedrag over te schrijven op rekeningnr BE71 293021904069 van vzw Greyhounds in Nood Belgium, Baron de Gieylaan 1 bus 3, 9840 De Pinte

 

Mireille Broeders, presidente en oprichtster GINB.